Pralinky s kyselinou hyaluronovou "The Kiss of Beauty Hyalines"

Novinka Tip
690 Kč / balení 1 499 Kč / balení 2 500 Kč / balení od 690 Kč / balení
Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Pralinky nebo také kissinky ze švýcarské čokolády s hyaluronátem v dávce 60mg  - příjemná forma perorálního užívání kyseliny hyaluronové v luxusním balení a limitované edici "Winter Queen" Collection 2020-2021. Ruční výroba. Jedna pralinka odpovídá doporučené 100% denní dávce antioxidantů - polyfenolů, flavonoidů a karotenoidů. 

POZOR! Jedná se o "živou čokoládu", proto je nutné spotřebovat co nejdříve (maximálně do 3 měsíců).

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nová kolekce Hylinkových bonbonier v hřejivém zimním duchu - těšit se můžete na pralinky „Hřejivá královna Ruby, Spice Girl, Espresso GelaVis, Pan Perníček....“ a další

Vítejte ve světě GelaVis pralinek a zázračné čokolády

Není čokoláda jako čokoláda. Ta, kterou Vám nabízíme, je krásná, zdravá a zázračná. Péče a odborné znalosti, které jsou věnovány vývoji, přípravě a ruční výrobě GelaVis pralinek,  se promítají nejen do jejich mimořádné a nezaměnitelné chuti a jemnosti, ale přispívají i k jejím „zázračným“ účinkům.

Zásadní rozdíl mezi klasickou pralinkou a tou naší je zejména ve složení každé z pralinek a v postupu přípravy náplně.

GelaVis pralinky jsou vždy:

  • ručně vyráběné
  • z těch nejkvalitnějších švýcarských čokolád s vysokým obsahem anti-oxidantů
  • čerstvé s použitím čistě přírodních ingrediencí, olejů a přírodních vitaminů (vanilka, pepř, panenské oleje)
  • bez aditiv a přidávaného cukru
  • ze 100% ořechových past a směsí (makadamy, pistácie, pekany a jiné)
  • z bobů pocházejících z kontrolovaného pěstitelství
  • mimořádné obsahem kyseliny hyaluronové pro zdravou a krásnou pleť 

Kyselině hyaluronové (HA) vděčíme za krásnou mladistvou pleť, hydrataci, vzhled a elasticitu kůže, ale také za správnou funkci kloubů, vaziva, šlach a imunitního systému. V současnosti jsou rovněž studovány a publikovány její pozitivní účinky na střevní mikrobiotu, správnou funkci střevního hlenu a sliznic a také regulaci zánětů v těle. Kyselina hyaluronová je látka bez jakékoli senzorické stimulace – nemá žádnou chuť ani vůni a v čokoládě vytváří zcela neutrální komponentu, neboť nenarušuje žádnou z jejich kvalit a vlastností.

Spojení čokolády s kyselinou hyaluronovou je ideálním způsobem v péči o své zdraví a krásu.

5
5x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
PL Avatar autora | 12.12.2021
jsem spokojená - chuťově jsou pralinky výborné. Na účinek si musím počkat - mám je teprve několik dní. doufám, že splní co slibují :-). Petra

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení