Pralinky s kyselinou hyaluronovou "The Kiss of Beauty Hyalines"

Novinka Tip
690 Kč / balení 1 499 Kč / balení 2 500 Kč / balení od 690 Kč / balení
Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Pralinky nebo také kissinky ze švýcarské čokolády s hyaluronátem v dávce 60mg  - příjemná forma perorálního užívání kyseliny hyaluronové v luxusním balení a limitované edici "Winter Queen" Collection 2020-2021. Ruční výroba. Jedna pralinka odpovídá doporučené 100% denní dávce antioxidantů - polyfenolů, flavonoidů a karotenoidů. 

POZOR! Jedná se o "živou čokoládu", proto je nutné spotřebovat co nejdříve (maximálně do 3 měsíců).

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nová kolekce Hylinkových bonbonier v hřejivém zimním duchu - těšit se můžete na pralinky „Hřejivá královna Ruby, Spice Girl, Espresso GelaVis, Pan Perníček....“ a další

Vítejte ve světě GelaVis pralinek a zázračné čokolády

Není čokoláda jako čokoláda. Ta, kterou Vám nabízíme, je krásná, zdravá a zázračná. Péče a odborné znalosti, které jsou věnovány vývoji, přípravě a ruční výrobě GelaVis pralinek,  se promítají nejen do jejich mimořádné a nezaměnitelné chuti a jemnosti, ale přispívají i k jejím „zázračným“ účinkům.

Zásadní rozdíl mezi klasickou pralinkou a tou naší je zejména ve složení každé z pralinek a v postupu přípravy náplně.

GelaVis pralinky jsou vždy:

  • ručně vyráběné
  • z těch nejkvalitnějších švýcarských čokolád s vysokým obsahem anti-oxidantů
  • čerstvé s použitím čistě přírodních ingrediencí, olejů a přírodních vitaminů (vanilka, pepř, panenské oleje)
  • bez aditiv a přidávaného cukru
  • ze 100% ořechových past a směsí (makadamy, pistácie, pekany a jiné)
  • z bobů pocházejících z kontrolovaného pěstitelství
  • mimořádné obsahem kyseliny hyaluronové pro zdravou a krásnou pleť 

Kyselině hyaluronové (HA) vděčíme za krásnou mladistvou pleť, hydrataci, vzhled a elasticitu kůže, ale také za správnou funkci kloubů, vaziva, šlach a imunitního systému. V současnosti jsou rovněž studovány a publikovány její pozitivní účinky na střevní mikrobiotu, správnou funkci střevního hlenu a sliznic a také regulaci zánětů v těle. Kyselina hyaluronová je látka bez jakékoli senzorické stimulace – nemá žádnou chuť ani vůni a v čokoládě vytváří zcela neutrální komponentu, neboť nenarušuje žádnou z jejich kvalit a vlastností.

Spojení čokolády s kyselinou hyaluronovou je ideálním způsobem v péči o své zdraví a krásu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: